Από την 1η Μαΐου έως τις 31/08 αίρεται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού σε όλους τους κλειστούς και ανοικτούς χώρους. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας καταργούνται έως 31 Οκτωβρίου τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης ενώ οι μαθητές θα επιστρέψουν από τα σχολεία χωρίς να χρειαστεί να κάνουν self test.Εως τις 31/05 υποχρεωτική η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους.

Με αυτή τη λιτή ενημέρωση έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Υγείας θα ανακοινώσει το τι θα ισχύσει το Πάσχα αλλά και μετά το Πάσχα, σε σχέση με τον κορονοϊό.
Η χαλάρωση των μέτρων ήταν δεδομένη. Σημειώνεται ότι λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών για το τι θα γίνει με τις μάσκες, τα self test και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ανακοινώσεις Πλεύρη θα περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- την προσωρινή αναστολή των υποχρεωτικών self test στα σχολεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές θα επιστρέψουν στις τάξεις τους μετά το Πάσχα, την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, με self test ώστε να απομονωθούν έγκαιρα τα κρούσματα από τις διακοπές, όμως αυτό το test ενδέχεται να είναι και το τελευταίο της σχολικής χρονιάς.

https://youtu.be/EQq_rXLdBFg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ