Ο κ. Στάσσης ανακοίνωσε επίσης ότι πλέον η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών μας θα γίνεται δωρεάν σε ένα νέο νούμερο το 800-900-1000. Επιπλέον, 24 καταστήματα της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα λειτουργούν από σήμερα με διευρυμένο ωράριο έως τις 8 το βράδυ, ενώ συνολικά σε 74 καταστήματα, η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει με ραντεβού, χωρίς αναμονή.

«Αν πριν ένα χρόνο έλεγε κάποιος ότι σήμερα μια σειρά από συναλλαγές θα γίνονταν από το τηλεφωνικό κέντρο ή μέσω τσατ, οι περισσότεροι θα δυσπιστούσαν. Το ίδιο θα δυσπιστούσαν αν τους λέγαμε ότι πολλά καταστήματα θα λειτουργούν και απόγευμα και πολλές συναλλαγές θα γίνονταν με ραντεβού. Κι όμως, τα κάναμε πράξη», ανέφερε ο επικεφαλής της επιχείρησης.

Με την ανακοίνωση εκπτώσεων σε οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις και ευάλωτους καταναλωτές συνδυάστηκε η παρουσίαση, την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, της νέας εταιρικής ταυτότητας της ΔΕΗ, κατά τη διάρκεια της οποίας απηύθυνε χαιρετισμό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το εκπτωτικό πακέτο το ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, το οποίο ωστόσο θα εφαρμοστεί μόνο για τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους.

Επίσης, παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο της επιχείρησης. Ο πρωθυπουργός, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «αποδείξαμε ότι σε μια ανοικτή οικονομία υπάρχουν πολλοί δρόμοι για την πρόοδο και πως κάτω από αντίξοες συνθήκες μπορεί να επιτευχθεί ο εταιρικός μετασχηματισμός μιας δημόσιας επιχείρησης». Μιλώντας για τα 70 χρόνια της ΔΕΗ, ανέφερε πως ο ηλεκτρισμός έφτασε και στο τελευταίο χωριό της πατρίδας μας.
«Η ΔΕΗ στάθηκε πυλώνας για την εθνική πρόοδο, την εθνική προκοπή. Χαίρομαι που η ΔΕΗ γιορτάζει τα γενέθλιά της παρέχοντας νέες μειώσεις, εκπτώσεις για όλους τους καταναλωτές, ειδικά τους πιο ευάλωτους. Προσφέροντας ταυτόχρονα για τον τόπο ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα αυξήσει συνολικά τον εθνικό πλούτο και την απασχόληση», επισήμανε ενώ είπε πως όλα αυτά αποτυπώνονται στο νέο λογότυπο της εταιρείας το οποίο το χαρακτήρισε σύγχρονο και καλαίσθητο. «Περιγράφει μια επιχείρηση η οποία πρέπει να είναι σε διαρκή κίνηση, σε διαρκή εξέλιξη, ένα με το μέλλον. Το μέλλον της ΔΕΗ της ανήκει, το μέλλον της ΔΕΗ μας ανήκει. Χρόνια πολλά και πολλές επιτυχίες», είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός.
Οι εκπτώσεις και οι νέες υπηρεσίες
Εκπτωτικό πακέτο για οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις και ευάλωτους καταναλωτές καθώς και νέες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πελατών ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου 2020, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας της ΔΕΗ. «Μετά τα πολύ ενθαρρυντικά οικονομικά μας αποτελέσματα, μπορούμε σήμερα να ανακοινώσουμε ακόμα ένα νέο πακέτο μέτρων ανακούφισης για τους πελάτες μας, που βλέπουν τα εισοδήματά τους να πιέζονται λόγω της πανδημίας», ανέφερε ο κ. Στάσσης.

Συγκεκριμένα, από την 1η Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου ισχύουν τα εξής:

Δωρεάν πάγιο για όλους,
Επιπλέον Έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες,
Έκπτωση 8% σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις με καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh,
Διπλασιασμός της έκπτωσης στους πελάτες e-bill, που λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό, από 5 σε 10 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ