Μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας στο Walter Reed Medical Center, ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό και θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στον Λευκό Οίκο. Αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Τραμπ μπήκε σε ένα πολυτελές SUV, με το οποίο πήγε στο ελικόπτερο που τον μετέφερε στον Λευκό Οίκο.

Η αποχώρησή του έγινε με μια μικρή καθυστέρηση 8 λεπτών στις 6:38 το απόγευμα τοπική ώρα (01:38 ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα).Έξω από το νοσοκομείο, όπως και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του σε αυτό, βρίσκονται εκατοντάδες υποστηρικτές του, οι οποίοι όταν τον είδαν να παίρνει εξιτήριο άρχισαν να ζητωκραυγάζουν.Κατά την αποχώρησή του είπε ένα «ευχαριστώ» στους ρεπόρτερ και δεν έκανε δηλώσεις, για να επιβιβαστεί σε ένα από τα αυτοκίνητα ασφαλείας του και να μεταφερθεί στο ελικόπτερο με το οποίο αναχώρησε για τον Λευκό Οίκο. Όπως λένε οι σύμβουλοί του, παρά την καραντίνα που πρέπει να μπει, θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.
Ο Τραμπ με το που έφτασε στον Λευκό Οίκο κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση με την πρώτη του κίνηση. Ο Αμερικανός πρόεδρος, με το που βγήκε από το ελικόπτερο, στάθηκε στην είσοδο του Λευκού Οίκου για τις φωτογραφίες που ήθελαν οι φωτορεπόρτερ και έβγαλε την προστατευτική μάσκα, βάζοντάς την στην τσέπη του και χαιρέτησε στρατιωτικά.

Το CNN το ερμήνευσε ως μία κίνηση του Τραμπ για να δείξει πως «επέστρεψε στις επάλξεις», σχολιάζοντας βέβαια πως δεν ήταν και η καλύτερη εικόνα να τον βλέπουν να την βγάζει, ενώ έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό.Νοιώθω πολύ καλά! Μην φοβάστε την COVID. Μην την αφήσετε να εξουσιάζει τη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, υπό την κυβέρνηση Τραμπ, ορισμένα πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώση. Νοιώθω καλύτερα από ό, τι πριν 20 χρόνια!», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ