Σε μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων προχωρά η εφημερίδα The Wall Street Journal σχετικά με τον Αμερικανό πρόεδρο Τραμπ. Η εφημερίδα αναφέρει πως ο Τραμπ όχι μόνο έκρυψε τα αποτελέσματα του πρώτου rapid test που έκανε την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020 και το οποίο ήταν θετικό, αλλά πήγε να δώσει συνέντευξη στο δίκτυο Fox News. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο αν είναι θετικός στον κορονοϊό απέκρυψε τα αποτελέσματα του τεστ και απάντησε πως ανέμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο είχε αποκαλύψει πως θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η στενή του συνεργάτιδα, Χόουπ Χικς. Απέφυγε, ωστόσο, να πει το παραμικρό για τον ίδιο. «Θα κάνω τεστ απόψε ή αύριο το πρωί» είπε συγκεκριμένα.Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος ανακοίνωσε τελικά μέσω Twitter ότι εκείνος και η Μελάνια είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό.

Η Wall Street Journal αποκαλύπτει πως ο Τραμπ ζήτησε από σύμβουλό του να μην αποκαλύψει το αποτέλεσμα του rapid τεστ που βρέθηκε θετικό. «Μην το πεις σε κανέναν» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με το άτομο του στενού του περιβάλλοντος που μίλησε στην εφημερίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ