Δεν είδε φως το λιανεμπόριο από τις εκπτώσεις με την αγορά να αντικρίζει το μέλλον μέσα σε ένα μελαγχολικό φόντο, την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει με καταιγιστικούς ρυθμούς εισοδήματα και τζίρους.

Οι ανατιμήσεις που ρίχνουν στα τάρταρα προϋπολογισμούς επιχειρήσεων και νοικοκυριών σφίγγουν το ζωνάρι στην αγορά της Θεσσαλονίκης με τις γενναίες εκπτώσεις στις οποίες προχώρησαν τα καταστήματα να μην αποδίδουν τα προσδοκώμενα για το λιανεμπόριο, με τα ταμεία να στενάζουν.

Οι χειμερινές εκπτώσεις, που ρίχνουν αυλαία σήμερα, σε κάποιες περιπτώσεις όχι μόνο δεν έδωσαν οξυγόνο στους ιδιοκτήτες καταστημάτων, αλλά έσφιξαν ακόμα περισσότερο τη θηλιά για πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με το ταμείο να αγκομαχά και τον τζίρο να κινείται σε επίπεδα κάτω από το 2019.

Οι επιχειρηματίες προσδοκούσαν πως οι χειμερινές εκπτώσεις θα τους έδιναν καύσιμο κίνησης για να συνεχίσουν τη μάχη σωτηρίας που δίνουν εδώ και δύο χρόνια, αλλά τα πρώτα στοιχεία σκορπούν ρίγη απογοήτευσης. Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στις προσφορές και τις χαμηλές τιμές με τους επαγγελματίες να εκφράζουν φόβους για το μέλλον των καταστημάτων τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ