Με την τουρκική λίρα να έχει βρεθεί σε ελεύθερη πτώση και την φτωχοποίηση του τουρκικού λαού να είναι γεγονός, η κόπωση είναι εμφανής όσον αφορά στην αποδοχή των κυβερνώντων
Το προβάδισμά του διατηρεί ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, με τη δυσαρέσκεια του τουρκικού λαού σε βάρος του Ταγίπ Ερντογάν να αποτυπώνεται στα ποσοστά. Το κύμα οργής, μετά το διπλό φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου, για την ηγεσία του AKP, δεν έχει κοπάσει.

Με την τουρκική λίρα να έχει βρεθεί σε ελεύθερη πτώση και την φτωχοποίηση του τουρκικού λαού να είναι γεγονός, η κόπωση είναι εμφανής όσον αφορά στην αποδοχή των κυβερνώντων.

Το παζάρι, όμως, από τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Ερντογάν δεν έχει τέλος.

«Στο θέμα των F-35, η συνεργασία μας με τις ΗΠΑ έληξε, και χωρίσαμε με τρόπο που δεν μπορεί να εξηγηθεί ούτε νομικά ούτε ηθικά. Στις 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση. Στη συνάντηση αυτή επιτεύχθηκε συμφωνία για οικονομικά, πολιτικά και τεχνικά θέματα. Θα συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις τις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ.

«Η επιστροφή στο πρόγραμμα είναι ένα ξεχωριστό θέμα. Προς το παρόν, ο σκοπός των διαπραγματεύσεών μας είναι η καταβολή των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχουμε καταβάλει. Επί του παρόντος, υπάρχουν πέντε F-35 που δικαιούμαστε, και συζητάμε για το μέλλον αυτού του θέματος. Οι διαπραγματεύσεις μας συνεχίζονται χωρίς να διακυβεύονται τα δικά μας δικαιώματα και συμφέροντα» πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ