Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους από πολίτες που αντιδρούν στην κρατική διαχείριση της πανδημίας και από υγειονομικούς που συμπαραστέκονται σε συναδέλφους τους, οι οποίοι είναι σε αναστολή εργασίας. Στη συγκέντρωση συμμετέχουν και μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν σχηματίσει ένα φραγμό επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου στη συμβολή με την Αριστοτέλους, ενώ κλούβες έχουν τοποθετηθεί στην οδό Τσιμισκή, καθώς σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσει στην Πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Ένα συνονθύλευμα από υγειονομικούς διαμαρτυρόμενους κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και των αναστολών εργασίας, πολίτες που αντιδρούν με την κρατική διαχείριση της πανδημίας, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και αριστερών οργανώσεων που ζητούν την ενίσχυση του ΕΣΥ έχει συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της 3ης και 4ης ΥΠΕ στην Πλατεία Αριστοτέλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ