Νέα στοιχεία που συγκλονίζουν και αφορούν τη διπλή δολοφονία με αρσενικό στη Θεσσαλονίκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο λέκτορας του ΑΠΘ που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγο και τη γιαγιά του φέρεται να το έκανε για φύγει με την ερωμένη του.

Την Τετάρτη (17/5) ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης πρότεινε την ενοχή του 50χρονου λέκτορα Γεωλογίας του ΑΠΘ που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό και κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου και της γιαγιάς της.Ο άνδρας αντιμετωπίζει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά συρροή.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (18/5) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, ο εισαγγελέας, τόνισε πως και οι δύο γυναίκες δέχτηκαν τοξικές δόσεις αρσενικού και αυτό δεν ήταν τυχαίο αλλά οφείλεται σε δόλια ενέργεια, καθώς ο κατηγορούμενος πήγε στην κουζίνα του σπιτιού και τοποθέτησε τριοξείδιο αρμένικου σε φιάλη με το νερό που βρισκόταν στο ψυγείο και έπινε μόνο η γιαγιά της συζύγου του.Ο άνδρας αντιμετωπίζει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά συρροή.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (18/5) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, ο εισαγγελέας, τόνισε πως και οι δύο γυναίκες δέχτηκαν τοξικές δόσεις αρσενικού και αυτό δεν ήταν τυχαίο αλλά οφείλεται σε δόλια ενέργεια, καθώς ο κατηγορούμενος πήγε στην κουζίνα του σπιτιού και τοποθέτησε τριοξείδιο αρμένικου σε φιάλη με το νερό που βρισκόταν στο ψυγείο και έπινε μόνο η γιαγιά της συζύγου του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ