Πανστρατιά κορυφαίων στη Νέα Δημοκρατία. Κυριάκος Μητσοτάκης, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής βγαίνουν μπροστά τα τελευταία 24ωρα θέλοντας να στείλουν μήνυμα ενότητας και νίκης στους ψηφοφόρους της παράταξης. Από το βράδυ της Τετάρτης στην Καλαμάτα σε μια μεγάλη συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά, έως την κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ, το κυβερνών κόμμα ενωμένο προχωρά προς τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Η εικόνα της ενότητας θα ολοκληρωθεί με το δείπνο που θα παρατεθεί μετά την ομιλία Μητσοτάκη στην συμπρωτεύουσα και στο οποίο θα παραβρεθεί και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.Σήμερα, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί πάλι εκεί και θα πραγματοποιήσει μια επίσκεψη ιδιαίτερα συμβολικού χαρακτήρα σε ένα από τα μεγάλα έργα της χώρας που η ολοκλήρωσή του και η παράδοσή του στις αρχές του 2024 θα γραφτεί στην ιστορία. Το έργο αυτό, δεν είναι άλλο από το Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του Μετρό στην Πυλαία και θα διατρέξει όλη τη διαδρομή έτσι ώστε να αναδειχθεί ότι σχεδόν όλα είναι έτοιμα.

Άλλωστε όπως είπε πρόσφατα και ο ίδιος θα είναι το πιο σύγχρονο Μετρό της Ευρώπης και το πιο όμορφο Μετρό της Ευρώπης, γιατί θα έχει και Μετρό και αρχαία.

Η επίσκεψη περιλαμβάνει και βόλτα στο κέντρο της πόλης, ενώ το μεσημέρι η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών – η οποία θα είναι και η τελευταία πριν τις εκλογές – θα γίνει και αυτή στην Θεσσαλονίκη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Άκη Σκέρτσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ