Σε έναν ελιγμό όσον αφορά την απόφασή του να διαγράψει τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα προχώρησε ένα 24ωρο πριν την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοινώνοντας μέσω Facebook ότι θα προτείνει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την διαγραφή των 4 αναφέροντας, μάλιστα, ότι «εάν η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, θα προχωρήσω στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς όπως προβλέπει το καταστατικό μας».

Στο μήνυμά του, δίκην διαγγέλματος, γράφει μεταξύ άλλων για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση είναι άρρωστη. Δεν είναι διεφθαρμένη όπως η κορυφή της ΝΔ, αλλά είναι άρρωστη. Με στελέχη που προσβάλλουν το ίδιο τους το κόμμα, τους συντρόφους τους, τον νόμιμα εκλεγμένο Πρόεδρό τους, αλλά κυρίως τους εκατοντάδες χιλιάδες προοδευτικούς και αριστερούς πολίτες που με τέτοιες συμπεριφορές ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ».Στο πλαίσιο αυτό επαναλαμβάνει, όπως είχε κάνει λίγο νωρίτερα με ραδιοφωνική του παρέμβαση, ότι «δε θα κάνω πίσω! Θα τιμήσω την εντολή που έλαβα πλήρως. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα υγιές, ενιαίο κόμμα, όπου η μόνη τάση θα είναι η δημοκρατία από τη βάση».

«Τη νύχτα της εκλογής μου επανέλαβα τρεις φορές μία φράση: Δε θα σας προδώσω ποτέ. Και αυτό το επαναλαμβάνω και τώρα, πιο αποφασιστικά από κάθε άλλη φορά. Θα κάνουμε την Ελλάδα σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Μαζί. Και δε θα μας σταματήσει κανείς» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ