Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από το πρωί στην αριστερή λωρίδα, με κώνους και με εργασίες διαγράμμισης με κίτρινη βαφή, ενώ πριν από λίγο, τα συνεργεία της τροχαίας διέκοψαν και την κυκλοφορία στο δεξί ρεύμα του δρόμου, πριν την έξοδο για Νεάπολη.στα σημεία, με την κυκλοφορία να διεξάγεται σε αργό ρυθμό. Ωστόσο υπάρχει ροή.Το σημείο στο οποίο μέχρι στιγμής έχει περιοριστεί η κυκλοφορία οχημάτων δεν ξεπερνά σε μήκος το ένα χιλιόμετρο. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια παρέμβαση στον κόμβο Κ 10 και στην έξοδο προς Τούμπα – Κωνσταντινουπολίτικα, σε κανένα από τα δύο ρεύματα.Σύμφωνα με την τροχαία, θα εφαρμοστούν σταδιακά Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων (Α/Κ) Κ5 (περιοχή νοσοκομείου Παπαγεωργίου) και Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα), στο ανατολικό ρεύμα κυκλοφορίας (προς Καλαμαριά – Αεροδρόμιο) και συγκεκριμένα:Θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, μεταξύ των προαναφερόμενων Ανισόπεδων Κόμβων.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται από τις δύο (02) ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ