Σούπερ Λιγκ: Η αγωνιστική περίοδος 2019-20, λόγω της πανδημίας, είναι αρκετά πιθανό να παραταθεί, κάτι που θα έχει και άμεση επίπτωση στα συμβόλαια που λήγουν άμεσα.
Σούπερ Λιγκ: Η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό τον αθλητισμό, καθώς όλες οι διοργανώσεις είτε έχουν αναβληθεί προσωρινά είτε επ΄αόριστον. Όπως είναι λογικό από την όλη κατάσταση δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο και το ελληνικό πρωτάθλημα, για το οποίο είναι δεδομένο πως μπει λουκέτο τουλάχιστον μέχρι τις 30/04, ακόμη και στο κομμάτι των προπονήσεων των αθλητών. Εξάλλου, από τη στιγμή που αναβλήθηκαν μέχρι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, πλέον έχει σταματήσει οποιαδήποτε προετοιμασία στη χώρα μας.

Είναι μια κατάσταση που απαιτεί δραστικές κινήσεις και έκτακτα μέτρα, προκειμένου να μείνουν ικανοποιημένες όλες οι πλευρές, την ώρα που υπάρχει η θέληση να μην ολοκληρωθεί πρόωρα το ελληνικό πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με αυτό του μπάσκετ που η χρονιά αναμένεται να θεωρηθεί άκυρη, Όπως και να έχει, ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που θα πρέπει να διαχειριστούν οι ομάδες δεν είναι άλλο από τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, στις 30/06 δηλαδή, καθώς όλα δείχνουν πως οι χρονιές θα παραταθούν μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ο κίνδυνος ομάδες όπως ο Ολυμπιακός να μην μπορούν να έχουν στην διάθεση τους στα εναπομείναντα ματς του κυπέλλου και του πρωταθλήματος παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους στο τέλος του Ιουνίου και μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ