Τις προθέσεις του για το πως βλέπει το πολιτικό του μέλλον τα επόμενα χρόνια, τον πήχη των ευρωεκλογών για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και το πως βλέπει τους πολιτικούς του αντιπάλους περιέγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον ΣΚΑΪ.

Επίσης, έκλεισε κάθε συζήτηση για ευρωπαϊκό αξίωμα με πολλούς να το μεταφράζουν ως πρόθεσή του να διεκδικήσει μια τρίτη θητεία στο τιμόνι της χώρας.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέρριψε για ακόμα μια φορά το αίτημα για πρόωρες εκλογές υπογραμμίζοντας ότι «είναι παράδοξο να ζητάει κάποιος πρόωρες εκλογές όταν έχει βάλει τον πήχη στο 17% ή στο 20%, άρα αναγνωρίζει ότι θα είναι δεύτερο κόμμα και με μεγάλη διαφορά από το πρώτο. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα το οποίο εμένα δεν με αφορά».

Για τον ανασχηματισμό, τον παρέπεμψε στο απώτερο μέλλον λέγοντας ότι στο μυαλό του τώρα είναι οι εκλογές, ενώ για ακόμα μια φορά απευθυνόμενος στους πολίτες αλλά και σε όσους τον ψήφισαν στις εθνικές εκλογές τόνισε ότι πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα όποια παράπονα γιατί προέχει η μεγάλη εικόνα, που είναι η συνέχεια, η σταθερότητα και τελικά τι ρόλο μπορούμε να παίξουμε στην Ευρώπη. «Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο των ευρωεκλογών» υπογράμμισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ