Την συναυλία του γνωστού τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου που ήταν να γίνει χθες το βράδυ σταμάτησαν οι Αρχές και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του χώρου της εκδήλωσης κατόπιν… καταγγελιών από περίοικους, στην Καλλιθέα της Ρόδου.

Η πλωτή εξέδρα είχε στηθεί μέσα στο νερό, σε απόσταση από την άμμο, εκεί όπου είχαν τοποθετηθεί τα πρώτα τραπέζια για τους καλεσμένους. Αυτό άλλωστε έδειξαν και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του χώρου της εκδήλωσης στο Instagram, δείχνοντας ότι όλα είναι έτοιμα για την αποψινή συναυλία.

Οι υπεύθυνοι όμως λογάριαζαν χωρίς τους… περίοικους.
Όπως αποδείχθηκε κατά την επιτόπια αυτοψία αστυνομικών και λιμενικών δυνάμεων που έσπευσαν στην παραλία κατόπιν καταγγελιών, ο επιχειρηματίας δεν είχε λάβει άδεια για το στήσιμο της πλωτής εξέδρας και γι’ αυτό προσήχθη στην αστυνομία.

Με άλλα λόγια η συναυλία ακυρώθηκε λόγω πλωτής εξέδρας και όχι μέτρων κορωνοϊού.

Μάλιστα, κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Ρόδου και την Δευτέρα θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Η δικογραφία πήγε στο λιμεναρχείο Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Santa Marina θα ήταν πλήρης, καθώς είχαν πουληθεί εκατοντάδες εισιτήρια και υπήρχαν φόβοι (άγνωστο από ποιους) ότι θα προκληθεί «μεγάλος συνωστισμός.»

Γι’ αυτό το λόγο είχαν τεθεί σε επιφυλακή οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού, έχοντας εντολή να προχωρήσουν σε επιτόπια έρευνα, για να διαπιστώσουν αν τηρούνται οι αποστάσεις και αν μέσα στο χώρο βρίσκεται ο επιτρεπόμενος αριθμός καθημένων.

Τελικά συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη λόγω… πλωτής εξέδρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ