Στην πρόταση που έκανε στον πρωθυπουργό για τις περιοχές του Μετρό αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωσταντίνος Ζέρβας.

“Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να θέσουμε σήμερα στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης και στους Υπουργούς τα θέματα της πόλης μας. Τουλάχιστον από την πλευρά του Δήμου Θεσσαλονίκης τέθηκε η ατζέντα της Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις σε έργα και μελέτες, όπως για την ανάπλαση της πλατείας Αριστοτέλους, την πλατεία Διοικητηρίου, την πλατεία Ελευθερίας, τους Στάβλους Παπάφη”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας: “Παράλληλα θέσαμε κάτι για το οποίο είμαστε εξαιρετικά φιλόδοξοι και αφορά τις αναπλάσεις γύρω από τον άξονα του μετρό -πέρα από τους σταθμούς του μετρό. Το έργο του μετρό προχωράει, οι σταθμοί ολοκληρώνονται κι ο Δήμος Θεσσαλονίκης έρχεται να σχεδιάσει και να υλοποιήσει αναπλάσεις γύρω από σταθμούς, που ξεκινούν από τον τερματικό σταθμό της Νέας Ελβετίας και φτάνουν μέχρι τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Είναι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, το οποίο θα αποτελέσει ένα remake για την πόλη μας και θα αλλάξει όλον τον αστικό ιστό”.

“Ο Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι Υπουργοί είδαν πραγματικά ζεστά αυτήν την προοπτική -μαζί με την ολοκλήρωση του μετρό, μαζί με την ολοκλήρωση των υπολοίπων έργων που η Διοίκησή μας έχει δρομολόγησει- να συνδράμουν, ώστε η πόλη μαζί με τις υπόλοιπες μεγάλες αναπλάσεις της πολύ σύντομα να έχει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, μια πολύ καλύτερη εικόνα”, κατέληξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωσταντίνος Ζέρβας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ