Ο Στέργιος Καλόγηρος σχολιάζει την Επικαιρότητα. Κάθε βράδυ στις 20.15. Αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση με συνεντεύξεις και σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν.

Στη σημερινή εκπομπή, στο πρώτο  μέρος ο Στέργιος Καλόγηρος υποδέχεται στο στούντιο τον δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο, ενώ καλεσμένος μέσω skype ο Σπύρος Πλακούδας, επίκουρος καθηγητής Εθνικής Ασφάλειας RABDAN ACADEMY, σε μια συζήτηση για το αποτύπωμα της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κατάρ και την Αίγυπτο και το τετ α τετ Ερντογάν και προέδρου Αλ Σίσι, τη έκρυθμη κατάσταση στην Ερυθρά θάλασσα λόγω των επιθέσεων των Χούθι αλλά και τον στόχο των BRICS για διέξοδο από το δολάριο.

Στο δεύτερο μέρος, καλεσμένοι ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Καμπουρίδης και ο δικηγόρος – πολιτευτής ΝΔ Νίκος Καραγιαννακίδης. Αντικείμενο συζήτησης οι εκλογές στις ΗΠΑ και το ενδεχόμενο νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο έχουν “μπλοκάρει” δικαστικά τρεις πολιτείες. Θέμα συζήτησης και το “φιάσκο” με την γερμανική φρεγάτα “Έσση” που στάλθηκε στην Ερυθρά θάλασσα και επιχείρησε να καταρρίψει drone των ΗΠΑ.


Στο τρίτο μέρος, καλεσμένος και ο διευθυντής της εφημερίδας “Δημοκρατία” Δημήτρης Ριζούλης, για το ελληνικό πολιτικό σκηνικό, τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τα σοβαρά ζητήματα που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία, αλλά και την επέτειο του δυστυχήματος των Τεμπών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ