Η υπουργός θα παραβρεθεί στην Μαθητική Εμπορική Έκθεση Θεσσαλονίκης του Junior Achievement Greece στο Mediterranean Cosmos στη 13:00, όπου 1.700 παιδιά από όλη την Ελλάδα θα έχουν δικά τους περίπτερα και θα παρουσιάσουν τα πρωτότυπα προϊόντα των μαθητικών τους «επιχειρήσεων». Η κ. Ζαχαράκη θα χαιρετίσει την εκδήλωση και θα απονείμει το βραβείο “Καινοτομία Προϊόντος/Υπηρεσίας”
Νωρίτερα στις 11:00 θα υπάρξει συνάντηση της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κεντρικής Μακεδονίας, κα. Δερμεντζοπούλου στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη, ενώ στις 12:00 θα ακολουθήσει συνάντηση με την πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) κα. Τσαλταμπάση στον ίδιο χώρο.
Στη συνέχεια η Σοφία Ζαχαράκη θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κομοτηνή καθώς στις 19:00 θα μιλήσει στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ με τίτλο «Η θέση της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Στις 21:00 η υπουργός θα παραστεί στην επίσημη εκδήλωση Έναρξης των δράσεων της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2024, όπου νικήτρια πόλη είναι η Κομοτηνή. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ