Ιστορικές στιγμές έζησε το Γεώργιος Καραϊσκάκης το βράδυ της Δευτέρας (5/9), καθώς περισσότεροι από 25.000 οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο φαληρικό γήπεδο, για την παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας του Πειραιά, Μαρσέλο.

Ο «θρυλικός» αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, την φανέλα της οποία φόρεσε για 16 συναπτά έτη και κατέκτησε 25 τίτλους – πριν φορέσει την «ερυθρόλευκη» για να διευρύνει την τροπαιοθήκη του – σίγουρα δεν περίμενε τέτοια υποδοχή δείχνοντας έκπληκτος όταν ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον υποδέχθηκαν στο νέο του… σπίτι.Το κλίμα θύμισε φιέστα κατάκτησης τίτλου, με χιλιάδες οπαδούς να έχουν στήσει ένα βραζιλιάνικο γλέντι και το σύνθημα «Μαρσέλο, έλα μας έχει πιάσει τρέλα» να δονεί την ατμόσφαιρα και τα πλάνα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Το τέλος της παρουσίασης του Μαρσέλο βρήκε τον Βραζιλιάνο και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Οι δυο τους είχαν μία εγκάρδια συνομιλία, στην οποία ο επικεφαλής των “ερυθρολεύκων” τον ρώτησε για την υποδοχή και ο 34χρονος σούπερ σταρ του απάντησε ότι ήταν “εκπληκτική, απίστευτη”.

Στη συνέχεια, ευχήθηκαν να έχουν καλή συνεργασία και βγήκαν και ορισμένες φωτογραφίες αγκαλιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ