Δείτε τον σχολιασμό της επικαιρότητας με την ματιά του Στέργιου Καλόγηρου κάθε βράδυ στις 20.20 στη Βεργίνα τηλεόραση στην εκπομπή “σχολιάζοντας την επικαιρότητα “.

  • Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
  • ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΐΟ
  • ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΞΕΦΥΓΕ Ο ΙΟΣ
42,6% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΤΟ 22,5% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του Κορονοϊού, την εμπιστοσύνη των πολιτών στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και για το ποιοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί υπουργοί της Κυβέρνησης απαντά η νέα Πανελλαδική Δημοσκόπηση που διενήργησε για τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η INTERVIEW, με την υπογραφή του Δημήτρη Βασιλειάδη.
Τα εντυπωσιακά ευρήματα της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με το δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο αφορούν στην άποψη των πολιτών σύμφωνα με την οποία το 37% πιστεύει ότι ο Κορονοϊός είναι προϊόν εργαστηρίου της Κίνας ενώ απαντούν και στα μέτρα που εφαρμόζονται για τη λειτουργία των καταστημάτων όπου το 51% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι δεν ενθαρρύνουν τη λειτουργία της αγοράς. Στην ερώτηση μάλιστα για το αν τα περιοριστικά μέτρα κρίνονται απαραίτητα ή πρέπει να αρθούν , το 49% εκτιμά ότι πολλοί εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους γι αυτό και πρέπει να αρθούν άμεσα.
Μεγάλη εμπιστοσύνη των πολιτών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
Σύμφωνα με την αξιολόγηση των πολιτών και την καταγραφή των απόψεών τους που έγινε σε διάστημα από 3 έως 6 Μαίου πανελλαδικά, ο κ. Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός με ποσοστό 56% έναντι του κ. Τσίπρα που συγκεντρώνει ποσοστό 20%. Την ίδια ώρα η συντριπτική πλειοψηφία του 42,6% εμπιστεύεται την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα την ψήφιζε εάν την ερχόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές. Με διαφορά 22,5% από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται το 20,1%.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου
ΝΔ 42,6%
ΣΥΡΙΖΑ 20,1%
ΚΙΝΑΛ 6,4%
ΚΚΕ 4,6%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4,5%
ΜεΡΑ25 3%
ΑΛΛΟ 5,8%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 11%

Οι κυβερνητικοί υπουργοί με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα
Πρώτος σε θετικές ψήφους για την αποτελεσματικότητά του αξιολογείται από τους πολίτες ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με βαθμολογία 7,1, ακολουθούν στη δεύτερη θέση οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και Υγείας Βασίλης Κικίλιας με βαθμολογία 6,9, στην τρίτη θέση έρχονται ο υπουργός περιβάλλοντος & ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων Μάκης Βορίδης με βαθμολογία 6,6, ενώ με 6,2 αξιολογείται ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Δείτε την έρευνα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ