Προτροπή προς τους Έλληνες επιχειρηματίες να αναλάβουν περισσότερες πρωτοβουλίες απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, στο πλαίσιο Ανοικτής Εκδήλωσης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ.

Ο κ. Μπουρλά ανέφερε πως «έχουμε μια χρυσή ευκαιρία μπροστά μας ως χώρα και θα πρέπει να την αξιοποιήσουμε». Επίσης, αναφερόμενος στην εμπειρία των συγγενών του που έκαναν το εμβόλιο στη Θεσσαλονίκη και της οικογένειάς του που έκανε το εμβόλιο στις ΗΠΑ, είπε πως ο τρόπος που έγινε στην Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερος. Όχι μόνο στον τρόπο που οργανώθηκε η εμβολιαστική καμπάνια, αλλά και ότι έγινε κατευθείαν ψηφιακός, επισήμανε.

Επίσης, αναφερόμενος στην εμπειρία των συγγενών του που έκαναν το εμβόλιο στη Θεσσαλονίκη και της οικογένειάς του που έκανε το εμβόλιο στις ΗΠΑ, είπε πως ο τρόπος που έγινε στην Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερος. Όχι μόνο στον τρόπο που οργανώθηκε η εμβολιαστική καμπάνια, αλλά και ότι έγινε κατευθείαν ψηφιακός, επισήμανε.

Μιλώντας για την επένδυση της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, που ξεκίνησε προ δύο ετών και χαρακτήρισε «σημαντική», σχολίασε ότι πλέον, και ειδικά με τη νυν κυβέρνηση, υπάρχει νοοτροπία να βγάλουμε τα εμπόδια στις επενδύσεις.

“Επιλέξαμε να κάνουμε μια επένδυση, στην Ελλάδα και επιλέξαμε τη Θεσσαλονίκη. Δεν θέλαμε να κάνουμε κανένα “δώρο”. Η Θεσσαλονίκη τράβηξε την επένδυσή μας με το σπαθί της και την αξία της. Ξέρω τη χώρα και την πόλη, ήξερα ότι υπάρχει μία τεράστια δεξαμενή ικανών ανθρώπων και μία διαφορετική αντίληψη. Βρήκα αυτό που περίμενα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Λάβαμε περίπου 10.000 βιογραφικά, προσλάβαμε 350 με 400 άτομα με το 15% εξ αυτών Έλληνες που ήθελαν να γυρίσουν στη χώρα”, σημείωσε ο κ. Μπουρλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ