Την κίνησή του να διοργανώσουν μπάρμπεκιου-διαμαρτυρία κατά των μεταναστών εξω από τη δομή φιλοξενίας, στα Διαβατά, υπερασπίστηκε ο πρόεδρος των Ενωμένων Μακεδόνων, Δημήτρης Ζιαμπάσης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο κ. Ζιαμπάσης απηύθυνε κάλεσμα σε πολίτες να λάβουν μέρος ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά των κατοίκων των Διαβατών που ετοιμάζουν δική τους διαμαρτυρία.

Σε ερώτηση για το πώς θα νιώσει όταν θα τρώει σουβλάκια μπροστά σε πεινασμένα κι εξαθλιωμένα παιδάκια, ο πρόεδρος των Ενωμένων Μακεδόνων είπε:

“Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πεινασμένοι κι εξαθλιωμένοι. Είναι καλοντυμένοι με πανάκριβα ρούχα, με i phone, με wifi δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και πετάνε τα φαγητά που τους δίνουν από το κέτερινγκ γιατί δεν τους αρέσουν…

Δεν πνίγονται, οι διακινητές τρυπάνε τις βάρκες όταν βλέπουν το λιμενικό. Ήρθαν από το Μαρόκο, το Πακιστάν και κάνουν εμπόριο στις πιάτσες. Δεν είναι φτωχοί, δίνουν πακτωλό χρημάτων στους δουλεμπόρους, σταματήστε με τον επιλεκτικό ανθρωπισμό. Να πάνε οι ΜΚΟ εκεί να τους βοηθήσουν. Υπάρχουν Ελληνες που πεινάνε και είναι άστεγοι. Να γίνουν τοπικά δημοψηφίσματα, στις τοπικές κοινωνίες για το αν θέλουν hot spot”.

“Αυτοί έχουν έρθει εδώ κι έχουν άλλη κουλτούρα κι άλλο τρόπο σκέψης. Οπου έχουν πάει στην Ευρώπη, όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν, αλλά έκαναν γκέτα και επέβαλλαν τους δικούς τους κανόνες. Και στο μέλλον βλέπουμε βομβιστικές ενέργειες κτλ. Γνωρίζετε πόσες επιθέσεις έχουν γίνει στο Κιλκίς σε κοριτσάκια;”, είπε επίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ