Θα επαναλάμβανε τη δήλωσή του για το μπάρμπεκιου κοντά σε δομές φιλοξενίας προσφύγων δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, παρά το σάλο που προκάλεσαν οι θέσεις του. Μάλιστα, μιλώντας στον Σκάι, ο κ.Γιαννούλης, υποστήριξε ότι κινήσεις όπως αυτή που έχει προαναγγελθεί για την Κυριακή για διαμαρτυρία μετά χοιρινού και αλκοόλ έξω από τη δομή των Διαβατών, υποστήριξε ότι σύμφωνα με το νόμο Καστανίδη αποτελεί πράγματι ποινικό αδίκημα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που υποκινούν τη ρατσιστική βία.

Στην ερώτηση αν θα ξανάλεγε όσα είπε προχθές στη Βουλή ξεσηκώνοντας θύελλα, ο κ. Γιαννούλης απάντησε κατηγορηματικά: «Όπως σας βλέπω και με βλέπετε» για να συμπληρώσει ότι θα τα ξανάλεγε, αλλά στην πλήρη ανάπτυξη του σκεπτικού του. Πρόσθεσε ότι δεν μίλησε ποτέ για απαγόρευση του χοιρινού, ενώ απαντώντας στην παρατήρηση ότι ενδεχομένως με τη δήλωσή του να μεγαλοποίησε τη συμπεριφορά λίγων γραφικών, απάντησε ότι «η γραφικότητα δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν θα είναι η σπίθα από την οποία θα προκληθεί πυρκαγιά».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς σχετικά, επανέλαβε ότι εκείνος και η σύζυγός του δέχονται απειλές μετά τις δηλώσεις του για το μπάρμπεκιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ