Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την επέλαση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, προέκυψε ότι το αταυτοποίητο δείγμα DNA που υπήρχε στο μαχαίρι -το οποίο είχε βρεθεί στο σημείο που έγιναν οι συμπλοκές και έχει το αίμα του δολοφονημένου οπαδού – ανήκει στον οπαδό της μεγάλης ομάδας που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες.Πληροφορίες του protothema.gr, αναφέρουν πως στο μικροσκόπιο των Αρχών είχαν μπει συνομιλίες ενός φιλάθλου της ίδιας ομάδας ο οποίος είχε αρχικά κληθεί για να καταθέσει σχετικά χωρίς όμως να προκύψουν στοιχεία ότι συμμετείχε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Στις συνομιλίες του όμως τον άκουσαν να σχολιάζουν το γεγονός πως ο συλληφθείς οπαδός συμμετείχε στα επεισόδια και έφερε πάνω του μαχαίρι.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας συνελήφθη πριν λίγες ημέρες καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ