Μητσοτάκης: Η κάλπη είναι άδεια – Θα γίνουν 10.000 νέες προσλήψεις στην ΥγείαΟ πρόεδρος της ΝΔ προέτρεψε τους πολίτες, «να πάνε όλοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Λυπάμαι που χρειάζεται πάλι αυτό και λυπάμαι που μπορεί να έχουμε μια Βουλή που μόνο πολυφωνική δεν θα είναι. Κάποιοι πήγαν να μας πείσουν ότι είναι οι μοναδικοί πατριώτες. Κάποιοι δοξάζονται κρυπτόμενοι»Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια είπε «να σκεφτούν οι πολίτες την ψήφο τους, να γνωρίζουν τι θα πάρουν την επόμενη ημέρα.

Ζητάμε μια ασφαλή και λειτουργική αυτοδυναμία δεν χρειαζόμαστε κατ’ ανάγκη κάτι παραπάνω. Δεν θα ήθελα μια πλειοψηφία του ενός βουλευτή – Είχαμε 156 βουλευτές, θέλουμε ποσοστό που θα μας επιτρέψει να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εφαρμόσουμε πρόγραμμα».

Σχολιάζοντας τα φαινόμενα αλαζονείας ανέφερε: «Δεν θέλω να υπάρξουν σημάδια αλαζονείας, δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα, όσο μεγαλύτερη η εντολή του λαού τόσο μεγαλύτερη η ευθύνη, τόσο πιο πολύ πρέπει να στρωθούμε στη δουλειά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ