Δραματική χαρακτήρισε την κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης όσον αφορά τα έργα που υπάρχουν στην πόλη, ο υπουργός υποδομών και μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha.

Μεταξύ άλλων ο κ.Καραμανλής αναφέρθηκε στα έργα του Μετρό Θεσσαλονίκης και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η κατάσταση, με τα έργα που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη, είναι δραματική και αυτό το βιώνουν καθημερινά οι πολίτες. Υπάρχει ένα Μετρό το οποίο έχει καθυστερήσει πάρα πολύ. Υπάρχει ο Σταθμός Βενιζέλου όπου πολιτικοποιήθηκε, που δεν έπρεπε να πολιτικοποιηθεί. Καλό είναι, λοιπόν, να πούμε στο λαό της Θεσσαλονίκης, στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι το μετρό έτσι όπως πηγαίναμε δεν θα ήταν έτοιμο ούτε το 2020, ούτε το 2021».

«Το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να βάλουμε και το έχουμε βάλει είναι το 2023 να λειτουργήσει ενιαία το Μετρό, μαζί με το Σταθμό Βενιζέλου. Όχι κολοβό Μετρό. Με απόλυτο σεβασμό στην ανάδειξη των αρχαιοτήτων και με απόλυτο σεβασμό στη διαλειτουργικότητα του υπογείου σιδηροδρόμου. Αυτό πρέπει να καταφέρουμε. Ας βγάλουμε την πολιτική αντιπαράθεση από τα μεγάλα έργα υποδομής… Τη λύση που εμείς προκρίνουμε είναι να λειτουργήσει το μετρό ενιαία και θα λειτουργήσει ενιαία!», κατέληξε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ