Παράλληλα ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 είπε ότι σε περίπτωση δεύτερων εκλογών τότε «βεβαίως θα γίνει ντιμπέιτ» με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς τότε δεν θα ισχύει η απλή αναλογική αλλά το μπόνους για το πρώτο κόμμα.

Διεμήνυσε, επίσης, ότι θα συνεχιστεί η στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων τονίζοντας ότι τα πλεονάσματα που θα παράγονται από την εκτέλεση του προϋπολογισμού θα διανέμονται πρώτα στα ευάλωτα άτομα.

Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ από ότι στη Νέα Δημοκρατία.
O πρωθυπουργός τονίζοντας ότι «ο κ. Ανδρουλάκης δεν δέχθηκε να με συναντήσει μετά την εκλογή του» και ότι «η στρατηγική “ούτε Τσίπρας-ούτε Μητσοτάκης” ήταν προδιαγεγραμμένη από τη στιγμή που ο κ. Ανδρουλάκης εξελέγη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Ο κ. Ανδρουλάκης από όταν εξελέγη πρόεδρος επέλεξε να τοποθετήσει το ΠΑΣΟΚ πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ από ό,τι στη ΝΔ, δεν το έκανε μετά τις υποκλοπές» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1 ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ότι «η συζήτηση για τον Ανδρέα Παπανδρέου αφορά τους ενοίκους της αριστερής πολυκατοικίας. Αν δεν ήταν κοντά δεν θα τσακώνονταν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ