Ενώ φαινομενικά βοηθούσε στην κατάσβεση, ξαφνικά πίσω του εντοπίζονταν νέες εστίες πυρκαγιάς. Μάλιστα αμέσως μετά έσπευδε στις εστίες που είχε ανάψει ο ίδιος και προσποιούνταν ότι τις έσβηνε – Όταν έγινε αντιληπτή η δράση του κλήθηκε η αστυνομία και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Οδηγός αστικού λεωφορείου, ο οποίος παρίστανε τον εθελοντή πυροσβέστη είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος άνδρας που συνελήφθη χθες Παρασκευή για εμπρησμό στο Κρυονέρι. Και ενώ φαινομενικά βοηθούσε στην κατάσβεση, ξαφνικά πίσω του εντοπίζονταν νέες εστίες πυρκαγιάς. Μάλιστα αμέσως μετά έσπευδε στις εστίες που είχε ανάψει ο ίδιος και προσποιούνταν ότι τις έσβηνε. Όταν έγινε αντιληπτή η δράση του κλήθηκε η αστυνομία και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.
Την ίδια ώρα ο Εισαγγελέας του άσκησε κακουργηματικού βαθμού ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 43χρονου που συνελήφθη χθες για τη φωτιά στο Κρυονέρι.

Ο συλληφθείς διώκεται για πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως, με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον η δίωξη σε βάρος του περιλαμβάνει και τα τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή βεγγαλικών. Η δικογραφία ανατέθηκε σε Ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ