Με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ήπιε τον καφέ του το πρωί της Τρίτης στο Ολύμπιον, στο κέντρο της πόλης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της συζήτησης με τους βουλευτές αναφέρθηκε και στο αντιτορπιλικό πλοίο Βέλος τονίζοντας πως θα εξετάσουν το ζήτημα και θα λυθεί άμεσα, ώστε αυτό να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. «Θα το λύσουμε ώστε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης και στις αιτήσεις που γίνονται για την επιστολική ψήφο τονίζοντας πως κάθε μέρα γίνονται περίπου 4.000 με 5.000 αιτήσεις.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην έκτακτη επιχορήγηση της Κυβέρνησης στον Δήμο Θεσσαλονίκης ύψους 13 εκατ. Ευρώ για την νυχτερινή αποκομιδή απορριμμάτων, λέγοντας στους βουλευτές «να το λέτε στον κόσμο».

Οι βουλευτές που βρέθηκαν στο τραπέζι μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν ο Διαμαντης Γκολιδακης, ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ραπτη, ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Δημήτρης Κούβελας, ο Θεόδωρος Καράογλου, ο Σταύρος Καλαφατης, ο Στράτος Σιμοπουλος, η Μαρία-Νεφελη Χατζηιωαννίδου και ο Φάνης Παπάς.

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Αριστοτέλους για την Πολίχνη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την… καθιερωμένη πια στάση στο ζαχαροπλαστείο Τερκενλής.

Εκεί, αγόρασε τα πασίγνωστα τσουρέκια του καταστήματος. Συγκεκριμένα, πήρε ένα κανονικό τσουρέκι και ένα με σοκολάτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ