Πολλά είναι τα ερωτήματα αναφορικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στον Πειραιά και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 31χρονος αστυνομικός ο οποίος έκανε μεροκάματα για να συμπληρώσει το εισόδημά του.

Η κατάρρευση που στοίχισε τη ζωή του νεαρού άνδρα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/4 ενώ ο εργολάβος της οικοδομής κρατείται και θα οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Πειραιά το Σάββατο 20/4.Οι άλλοι 8 εργάτες που ήταν στο κτίριο που τελικά κατέρρευσε, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πίσω από αυτό το τραγικό γεγονός, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης 18/4 φέρεται να βρίσκεται μία ιστορία που αφορά στις πολεοδομίες και στην προσπάθεια αποσυμφόρησής τους.

Επειδή θέλησαν να αποσυμφορήσουν τις πολεοδομίες, έβγαλαν κάποιες διαδικασίες εκτός ελέγχου από τα πολεοδομικά γραφεία και αποφάσισαν να εκδίδουν άδειας εργασιών μικρής κλίμακας οι οποίες δεν χρειάζεται να εποπτεύονται από μηχανικό. Δεν ελέγχονται από τους μηχανικούς της πολεοδομίας, αλλά κάποιος κάνει ηλεκτρονικά αίτηση στην υπηρεσία δόμησης και του δίνουν την άδεια.Σύμφωνα με μηχανικούς, είναι πολύ πιθανό, οι άνθρωποι που μπήκαν να κάνουν εργασίες στο κτίριο που κατέρρευσε, χτύπησαν κάποιο σημείο του τοίχου ή δοκάρι με αποτέλεσμα η πλάκα που στηρίζονται στη τοίχο ή στο δοκάρι – και αυτό θα το δείξει η αυτοψία που θα γίνει από τους αρμόδιους – είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει τμήμα του κτιρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ