Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες σε όλη τη χώρα και ζητούν μέτρα προστασίας από την κυβέρνηση, ενώ σήμερα Παρασκευή, σε πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Σίνδο στις 11 το πρωί, θα ορίσουν την αντιπροσωπεία που αναμένεται να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα μπλόκα και τα τρακτέρ στους δρόμους θα αυξηθούν τις επόμενες μέρες, ενώ παραμένουν ανυποχώρητοι ως προς τα εννέα ζητήματα που παρέθεσαν σε υπόμνημα που έστειλαν προς τον πρωθυπουργό.

Έτσι, αναμένεται να υπάρξει σχετική συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας ή το πρωί της Τρίτης, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέψει στην Ελλάδα από το Βελιγράδι.

Οι αγρότες εκτιμούν πως η σύσταση της επιτροπής δεν θα πρέπει να έχει λιγότερο από 20 άτομα, για να υπάρχει εκπροσώπηση από όλες τις επιτροπές και τους διαφορετικούς κλάδους της γεωργίας (αλιείς, μελισοκόμοι κ.α) που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Από την πλευρά των αγροτών της Θεσσαλίας, διαμηνύεται πως θα ζητήσουν και μια ξεχωριστή συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να συζητήσουν το υπόμνημα που έχουν στείλει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ