Εξώδικο από Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος σε Χαρδαλιά

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος απέστειλε εξώδικο στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιγια τις δηλώσεις του υφυπουργού σχετικά με την μουσική στην εστίαση.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή 28 Μαΐου ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε σε έντονο ύφος όταν δέχτηκε ερώτηση για το «αντάρτικο» με την μουσική στην εστίαση. «Ακούω συνέχεια αυτή τη συζήτηση, η μουσική αυξάνει το ρίσκο της μετάδοσης του ιού και έχει αποδειχτεί παγκοσμίως. Μουσική σημαίνει πως αν τραγουδήσω θα υπάρξουν σταγονίδια, η μουσική είναι συνδυασμένη με τον χορό που σημαίνει μη τήρηση μέτρων. Η μουσική είναι συνδυασμένη με το αλκοόλ που δημιουργεί χαλάρωση. Να σταματήσει η λογική του παραλόγου. Βήμα-βήμα, δεν μπορεί τη στιγμή που η πλειοψηφία κάνει θυσίες να συζητάμε λογικές αντάρτικου», σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Αυτή η λογική του παραλόγου πρέπει να σταματήσει. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη όλοι. Να χαλαρώσουμε, να βρεθούμε με τους φίλους μας, να ακούσουμε μουσική, να χορέψουμε. Βήμα – βήμα. Δεν μπορεί να περνάει σε μια ευνομούμενη πολιτεία, την ίδια ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία έχει κάνει τεράστιες θυσίες, να συζητάμε λογικές αντάρτικου» σημείωσε εμφανώς εκνευρισμένος.

Τωρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος ζητεί από τον υφυπουργό να παραθέσει εντός 3 ημερών επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς πως η μουσική σε εξωτερικούς χώρους προκαλεί υπερμετάδοση του κορονοϊού και τον κατηγορεί πως ενοχοποιεί τον χώρο του Πολιτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ