Θλιβερές εντυπώσεις προκαλούν οι εικόνες από πλατεία στη Ρόδο, οι οποίες ήλθαν το φως της δημοσιότητας. Περαστική κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο μια γυναίκα να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς και να οδηγείται μέσα στο περιπολικό τζιπ της ΕΛ.ΑΣ.

Στο βίντεο φαίνεται πως η γυναίκα διαμαρτύρεται και οι αστυνομικοί της κρατούν τα χέρια πίσω από την πλάτη, προκειμένου να την ακινητοποιήσουν. Της περνούν χειροπέδες, τη βάζουν μέσα στο υπηρεσιακό όχημά τους και αποχωρούν μαζί της από την πλατεία. Σύμφωνα με όσα γράφει η αυτόπτης μάρτυρας που έχει καταγράψει το βίντεο, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα επειδή τραγουδούσε, κάτι που -όπως λέει- είναι ενάντια στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την πανδημία.

Οι περαστικοί χειροκρότησαν ειρωνικά τους αστυνομικούς και διαμαρτυρήθηκαν για το περιστατικό που έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια τους. «Συγχαρητήρια, τώρα το πατάξατε το έγκλημα!», φωνάζει ένας άλλος περαστικός στα όργανα της τάξης. Τονίζεται πως η προσαχθείσα φαίνεται να μη φοράει μάσκα, ενώ, πέρα από τα γραφόμενα της περαστικής για το συμβάν, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ