Σε κρανίου τόπο μετατράπηκε η Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ μετά τα χθεσινά επεισόδια, τα οποία έλαβαν χώρα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Εκτεταμένες είναι οι φθορές και στο εσωτερικό της σχολής με σπασμένα μάρμαρα και καμένα αντικείμενα. Έσπασαν μαρμάρινες πλάκες και από τους τείχους. Ίδια εικόνα και στον εξωτερικό χώρο με αποκαΐδια, σπασμένα μάρμαρα από σκάλες και πεζούλια. Ξήλωσαν πινακίδες σήμανσης. Φθορές σε στάσεις του ΟΑΣΘ.

Έγιναν 20 προσαγωγές εκ των οποίων οι 6 έγιναν συλλήψεις. Υπενθυμίζεται πως με το νέο νόμο η χρήση μολότοφ είναι κακούργημα.

Βροχή η ρήψεις μολότοφ χθες εναντίον των αστυνομικών. Φωτιές στο ύψος του Συντριβανίου στην Εθνικής Αμύνης και στη βόρεια πύλη της ΔΕΘ στην Εγνατία.

Φωτιές και στην Πολυτεχνική σχολή. Επιστρατεύτηκε ο Αίαντας της ελληνικής αστυνομίας για την κατάσβεση. Πέταξε νερό και εναντίον των κουκουλοφόρων. Για περίπου 2 ώρες συνεχιζόταν τα επεισόδια με ορμητήριο την Πολυτεχνική σχολή.

Ομάδα ατόμων αργά το βράδυ επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών έξω από το Ιβανόφειο στην Αγίου Δημητρίου. Απάντησαν με χρήση χημικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ