Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:
ΔΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

Για όλους και για όλα μίλησε στη Βεργίνα Τηλεόραση, την εκπομπή «Αποκαλυπτικά και Επίκαιρα» και το δημοσιογράφο Ανδρέα Σταματόπουλο ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς. Μεταξύ άλλων ο Δ. Πιατάς υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Δανίκας και άλλοι κριτικοί κινηματογράφου έχουν κόμπλεξ με οτιδήποτε ελληνικό, ακόμα και με την ιθαγένειά τους. «Οι Έλληνες κριτικοί τον ελληνικό κινηματογράφο τον απαξιώνουν. Ακόμα και τον Αγγελόπουλο τον απαξιώνουν. Όλους τους απαξιώνουν. Μόνο ξένη ταινία θέλουν. Έχουν πρόβλημα. Τεράστιο κόμπλεξ. Δανίκας και σια έχουν τεράστιο πρόβλημα με την Ελλάδα και την ιθαγένειά τους», είπε ο Δημήτρης Πιατάς (15:29 – 15:50).
Επιπλέον ο Δημήτρης Πιατάς αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Αλέκο Σακελλάριο την οποία χαρακτήρισε καταλυτική. Παράλληλα, μίλησε για το γεγονός ότι έπαιξε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της τηλεοπτικής συνεργασίας του με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη πριν γίνει τραγουδιστής. Επίσης, εκμυστηρεύτηκε ότι είχε αρχίσει γυρίσματα για την τελευταία ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλο και δύο ημέρες πριν σκοτωθεί ήταν μαζί. Τέλος μίλησε για τις συνεργασίες του με τους Νίκο Ζερβό, Νίκο Μαστοράκη και
Γιώργο Χωραφά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ’80, λέγοντας πως αναγνωρίζει τα «εγκλήματά» του.
Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Πιατάς: https://www.youtube.com/watch?v=JZWBQRNBjog

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ