SAMSUNG

Η Βρετανία θέλει να επιτρέψει στους πολίτες να πάνε και πάλι διακοπές στο εξωτερικό, αλλά η κυβέρνηση ανησυχεί για τους κινδύνους, δήλωσε σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, ένας υπουργός ενόψει μιας ανακοίνωσης για το αν θα επεκταθεί ένας περιορισμένος κατάλογος από ταξιδιωτικούς προορισμούς που δεν απαιτούν καραντίνα.

Στη χώρα αυξάνεται ο θυμός σε σχέση με τους αυστηρούς περιορισμούς που αφορούν τα ταξίδια στο εξωτερικό: πιλότοι, πληρώματα αεροσκαφών, ταξιδιωτικοί πράκτορες και άλλοι εργαζόμενοι από την βιομηχανία του τουρισμού διαδήλωσαν, ζητώντας από την κυβέρνηση να επιτρέψει τα ταξίδια χωρίς καραντίνα σε περισσότερους περιορισμούς.

Οι Bρετανοί πολίτες ουσιαστικά αποθαρρύνονται από το να ταξιδέψουν στις περισσότερες χώρες -περιλαμβανομένων εκείνων της ΕΕ- καθώς η καραντίνα και τα απαιτούμενα τεστ είναι πολύπλοκα και ακριβά.

“Προσωπικά, θέλω να επιστρέψουμε στο σημείο που θα μπορούμε να στηρίξουμε τα ταξίδια στο εξωτερικό για αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν. Σε κανέναν δεν αρέσουν τα δρακόντεια μέτρα που χρειάστηκε να επιβάλουμε φέτος”, δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Περιβάλλοντος Τζορτζ Γιούστις στο Sky News ερωτηθείς αν οι Βρετανοί θα μπορέσουν να απολαύσουν διακοπές στα ισπανικά νησιά αυτό το καλοκαίρι, εν μέσω της φημολογίας ότι πιθανόν να χαλαρώσουν οι περιορισμοί που ισχύουν για τα ταξίδια στην Ίμπιζα και στην Μαγιόρκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ