Όλες τις ευθύνες τις ευθύνες στον Φραντσέσκο Τζιόρτζι ρίχνει η Εύα Καϊλή και εκείνος «παίρνει» πάνω του την ευθύνη και «δίνει» τα ονόματα των Ιταλών.

«Τα έκανα όλα για χρήματα που δεν χρειαζόμουν». Με αυτά τα λόγια ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ομολόγησε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, αποκάλυψε ονόματα και έδωσε τον «κορμό» της οργάνωσης που είχαν στήσει οι Ιταλοί και ζήτησε την αποφυλάκιση της συντρόφου του.Από την άλλη, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, διά στόματος Μιχάλη Δημητρακόπουλου, τα ρίχνει όλα στον Τζιόρτζι. Μερικές ώρες πριν βγάλει η La Repubblica την ομολόγια του Φραντσέσκο, ο κ. Δημητρακόπουλος είχε πει στο Mega, ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στις βαλίτσες και έκαναν τον γύρο του κόσμου δεν είναι της Εύας Καϊλή.

Την «καίει» ο εισηγητής της επιτροπής για την άρση της βίζας στο Κατάρ
Ωστόσο, σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η Εύα Καϊλή εντός της επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου που συζητούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να αρθεί η βίζα των ταξιδιωτών από το Κατάρ, κάνει ο Γερμανός ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Έρικ Μάρκβαρντ, εισηγητής της επιτροπής.
Ο Μάρκβαρντ, «καίει» την Καϊλή καθώς αναφέρει ότι η ευρωβουλευτής και μέχρι τότε και αντιπρόεδρος του ΕΚ απαιτούσε να μην υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις, όπως για τα ανθρώπινα δικαιώματα, προκειμένου να αρθεί η βίζα και παράλληλα δεν ήθελε να μπουν κριτήρια για το πότε θα αναστέλλεται η άρση της βίζας.

Μιλώντας στο Open, ο Γερμανός ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι η Καϊλή είχε εμμονή με το θέμα του Κατάρ και το γεγονός αυτό του είχε κινήσει την περιέργεια καθώς όπως λέει, εκτός από το ενδιαφέρον της επεδίωκε να οριστούν οι λιγότερες δυνατές προϋποθέσεις για την άρση της βίζας στους Καταριανούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ