Καλεσμένος στην εκπομπή ” σχολιάζοντας την επικαιρότητα ” με τον Στέργιο Καλόγηρο στη Βεργίνα τηλεόραση ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός σε ότι αφορά τα οικονομικά μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που πλήττονται από τον Κορονοΐό τόνισε : “Στο προσεχές eurogroup θα διεκδικήσουμε βαθμούς ελευθερίας. Ενδεχομένως από το ΕΣΠΑ. Η αγορά δεν έχει πέσει τελείως.
Ακόμα κινείται η οικονομία. Αυξήθηκαν οι ηλεκτρονικές αγορές και ο τζίρος των σούπερ μάρκετ. Μείωση καταγράφεται σε θέατρα, αεροδρόμια, τουρισμό.
Αγωνιζόμαστε να μην γίνουμε Ιταλία. Το μόνο ασφαλές λιμάνι είναι η Ευρώπη. Δεν μπορούμε να συγκρουστούμε”. Σταδιακά θα υπάρξουν και μέτρα κλαδικα ενίσχυσης επιχειρήσεων .Προς το παρόν ψυχραιμία! “
Σχετικά με τα ελληνοτουρκικά : “Δεν βλέπω θερμό επεισόδιο. Δεν φοβάμαι τον Ερντογάν. Η κατάσταση ελέγχεται έχω εμπιστοσύνη στις ένοπλες δυνάμεις. Ξεκίνησαν μάλιστα και οι απελάσεις των λαθρομεταναστών.”
Για τις τιμές στα καύσιμα διευκρίνισε οτι πέφτουν σταδιακά , ενώ οι ρυθμίσεις των δανείων έφτασαν τις 140000.
Τέλος χαρακτήρισε ” σοκαριστική” τη δήλωση Τζανακόπουλου στη βουλή ” πως είναι περήφανος που ο αδερφός του στο Λονδίνο φώναζε” Έλληνες, φονιάδες των λαών “.
“Δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ” , κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ