Με νέο τηλεοπτικό διάγγελμα, την Πέμπτη 21 Απριλίου 2021 ή την Παρασκευή 22 Απριλίου 2021, ο πρωθυπουργός – σύμφωνα με πληροφορίες – αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση για «κόκκινο» στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις ενόψει του Πάσχα, καθώς και να παρουσιάσει τον «οδικό χάρτη» για επιστροφή στην κανονικότητα, με φόντο το άνοιγμα του τουρισμού στα μέσα Μαΐου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτήρισε την 14η Μαΐου ως ημερομηνία – ορόσημο για την επιστροφή στην κανονικότητα, μετά την κρίση με την πανδημία του κορονοϊού. Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει την σταδιακή άρση μέτρων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε την Τρίτη 20 Απριλίου ότι η «υγειονομική κρίση με το έναν ή τον άλλο τρόπο φτάνει στο τέλος της. Οι εμβολιασμοί έχουν αυξηθεί σημαντικά και θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο τους επόμενους δύο μήνες. Θα βοηθήσει ο καιρός, θα βοηθήσουν τα self-test και είναι δεδομένο ότι εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος -το οποίο, πιστεύω, ότι θα είμαστε σε θέση να το προσδιορίσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τις επόμενες ημέρες- θα αρχίσουμε να επιστρέφουμε σε ρυθμούς κανονικότητας και η οικονομική δραστηριότητα θα αρχίσει και πάλι να παίρνει μπρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ