Σε κατάσταση σοκ είναι η κοινωνία του Πηλίου μετά την είδηση του θανάτου μιας γυναίκας. Μετά το θάνατο της άτυχης 69χρονης, το πίτμπουλ της οικογένειας “τη δάγκωσε στο λαιμό”, όπως αποκαλύπτει ο σύζυγος της 69χρονης.

Όλα έγιναν στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου στο Πήλιο, όταν η 69χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στα Καλά Νερά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, η γυναίκα φαίνεται ότι αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, και έχασε τις αισθήσεις της στην κουζίνα του σπιτιού, την ώρα που ο σύζυγός της απουσίαζε. Μόλις επέστρεψε, εντόπισε τη γυναίκα του πεσμένη στο πάτωμα και τον σκύλο τους, ράτσας πίτμπουλ, να είναι από πάνω της.

Όπως αποκαλύπτει ο σύζυγος της ηλικιωμένης, ο σκύλος – ο οποίος την αγαπούσε – κάποια στιγμή δάγκωσε την ήδη νεκρή γυναίκα στο λαιμό.

Ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ, ο κ. Χαράλαμπος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου, έφτασε στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Η 69χρονη έφερε βαθιά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό και αίματα σε πολλά σημεία του κορμιού της.

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση της νεκρής γυναίκας στο Βόλο, την οποία οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν να έχει κατασπαράξει ο σκύλος της. Όπως δήλωσε ο σύζυγός της Χαράλαμπος Ιωακειμίδης, ο σκύλος κάποια στιγμή δάγκωσε την ήδη νεκρή γυναίκα στο λαιμό, αλλά δεν την κατασπάραξε. Όπως είπε, μάλιστα ο σκύλος της την υπεραγαπούσε.

Ο σύζυγος της 69χρονης ανέφερε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha: «Η γυναίκα μου έπεσε και πιθανώς να χτύπησε σε ένα τούβλο. Εμένα με ειδοποίησε ένας γείτονας που τη βρήκε. Ο σκύλος την υπεραγαπούσε και ήθελε να τη γλείψει. Ξαφνικά, όμως, όταν πήγα να της κάνω μαλάξεις τρόμαξε, με αποτέλεσμα να δαγκώσει και τους δυο μας». Η 69χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στα Καλά Νερά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο. Όπως έγινε γνωστό, αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και έχασε τις αισθήσεις της στην κουζίνα του σπιτιού, την ώρα που ο σύζυγός της απουσίαζε. Μόλις επέστρεψε, εντόπισε τη γυναίκα του πεσμένη στο πάτωμα και τον σκύλο τους, ράτσας πίτμπουλ, να είναι από πάνω της. Σε κατάσταση σοκ ιδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου, έφτασε στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν αιμόφυρτη και έφερε τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ