Ο ΠΑΟΚ “κόλλησε” στο 1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Οι “ασπρόμαυροι” θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ όντας στο -7 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ διαμαρτύρονται έντονα για χέρι στην περιοχή στις καθυστερήσεις, με τον διαιτητή Βρέσκα να βλέπει τη φάση στο VAR αρκετές φορές και να μην το δίνει.

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε κακή εμφάνιση προβληματίζοντας ξανά με την απόδοσή του και έμεινε να “φωνάζει” για το χέρι του Λισγάρα στη φάση του 91ου λεπτού, την οποία μπορείτε να δείτε σε βίντεο παρακάτω.

Στο 98΄ ο ΠΑΟΚ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Λημνιό να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ωστόσο συνολικά η εικόνα της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα στην αναμέτρηση δεν ήταν καθόλου καλή.

Ο Άκπομ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κοντινό πλασέ, με τον Λισγάρα να ισοφαρίζει με κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 18΄. Στο 23΄ ακυρώθηκε γκολ του Μπαξεβανίδη -σωστά- ως οφσάιντ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε και με πρόβλημα τραυματισμού για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Βαρέλα υπέστη τράβηγμα και αντικαταστάθηκε από τον Μάτος. Πέρα από το πρόβλημα του Βαρέλα, ο ΠΑΟΚ είχε και τις κάρτες που συμπλήρωσε ο Αουγκούστο και θα χάσει ένα ματς από τα πλέι οφ.

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που σαφώς μοιάζει οδυνηρό για τον ΠΑΟΚ που βλέπει τη ψαλίδα με τον Ολυμπιακό να ανοίγει στους εφτά βαθμούς, απομακρύνοντας κι άλλο την υπόθεση – πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Ξάνθη έδειξε καρδιά και απέναντι στον διεκδικητή του τίτλου, έχοντας ακούσει τα μύρια όσα, είχε τη δική της ηχηρή απάντηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ