Αξιοσημείωτη είναι η δραστηριότητα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα των εξειδικευμένων ομάδων δικυκλιστών «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ., οι οποίες πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες.

Λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία κίνησής τους μέσα στην πόλη, ακόμη και σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής, την αποδεδειγμένα άμεση ανταπόκριση στις κλήσεις των πολιτών και τη μετάβασή τους ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, καθίσταται σαφές ότι η αποτελεσματικότητά τους είναι συνυφασμένη τόσο με την αίσθηση καθήκοντος που τους διακρίνει, όσο και με τη μορφή ευέλικτης αστυνόμευσης που ασκούν.

Κατά το δεκαήμερο που μας πέρασε 19 έως 28-08-2019 λοιπόν, οι ομάδες αυτές πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλη την εδαφική περιφέρεια των Αστυνομικών Υπηρεσιών του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να αποτρέψουν κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη 178 ατόμων για διάφορα αδικήματα, τα οποία οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους.

Οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ