Κορονοϊός Ελλάδα: Με κεντρικό θέμα στην ατζέντα την αντιμετώπιση της πανδημίας συνεδριάζει στις 11:00 το υπουργικό συμβούλιο.
Κορονοϊός Ελλάδα: Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης και τις βασικές εισηγήσεις θα κάνουν τα τέσσερα κυβερνητικά στελέχη που είναι οι κατ΄ εξοχήν αρμόδιοι για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, δηλαδή οι υπουργοί Υγείας Βασίλης Κικίλιας, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, καθώς και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι αρμόδιοι υπουργοί θα κάνουν αποτίμηση της κατάστασης όπως διαμορφώνεται ιδίως μετά την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία που θεσπίστηκαν την Κυριακή και άρχισαν να εφαρμόζονται από το πρωί της Δευτέρας. Στο κυβερνητικό επιτελείο εκτιμούν ότι «η πλειοψηφία της κοινωνίας αυτοπεριορίστηκε συνειδητά και επέδειξε ατομική και συλλογική υπευθυνότητα, ανταποκρινόμενη στα μέτρα που έλαβε από πολύ νωρίς η κυβέρνηση», όπως δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ