?? ???????? ?????????????? ???????????????????????? (2-??), ?? ???????????????????? ?????? ?????????? ???????????????????? ?????? ???????? ??????????????????????, ?????????????? ???????????????????????? (1-??), ?? ?????????????????????????? ?????????????????????? ???????????? (1-??) ?????? ?? ???????????????? ?????????? (2-??) ???????? ?????? ???????????? ???????? ???????? ???????????????? ?????? ?????????????? ???? ????????: ???? ???????????????????????? ?????????????????????? ???????? ?????? ?????????????? ?????? ???? ???????????????????????????????????? ??????????????: ???????????????????? ?????? ???????????????????? , ?????????? 26 ?????????????????????? 2019. ??????-??????/??????-??????/???????????????????? ??????????????

Στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών αλλά και τα υπόλοιπα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού αναφέρθηκε η αναπληρώτρια κυβερνητικής εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτών συντακτών

Η κ. Πελώνη αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την μετακίνηση των πολιτών, επαναλαμβάνοντας τις οδηγίες που δόθηκαν χθες από τους αρμόδιους υφυπουργούς.Πρέπει να προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Όλα κρίνονται και από την συμπεριφορά των πολιτών, το σχέδιο είναι δυναμικό και εξελίσσεται ανάλογα με τις συστάσεις των ειδικών», είπε

Αναφερόμενη στα ειδικά μέτρα για τις μετακινήσεις από τα ΚΥΤ, είπε ότι στις περιμέτρους των ΚΥΤ αναπτύσσονται υγειονομικές μονάδες.

Κρίθηκε αναγκαία και η απασχόληση εθελοντών στο ΕΣΥ. Καλούνται όσοι θέλουν από τις σχετικές ειδικότητες αλλά και άλλοι σε διοικητικές θέσεις.

Τα έσοδα από τα πρόστιμα θα διατεθούν για την ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού και του ΕΣΥ.

Πρώτο και κύριο μέτωπο σε αυτό τον πόλεμο είμαστε εμείς. Ο ιός δεν διασπείρεται μόνος του, τον διασπείρουμε εμείς.

Ερωτηθείσα σχετικά για επαναπατρισμό Ελλήνων από τη Μ. Βρετανία είπε δεν γνωρίζει αν υπάρχει άλλο και επανέλαβε ότι από σήμερα δεν θα γίνονται πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο και την Τουρκία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ