Κορονοϊός κρούσματα: Στα 352 ανέρχονται τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Κορονοϊός κρούσματα: Ακόμα 21 νέα κρούσματα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 352. Τα 51 είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης. Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 65 ασθενείς με κορονοϊό. Οι 9 παραμένουν διασωληνωμένοι. Οι ασθενείς βρίσκονται σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Το 51% των ασθενών είναι άνδρες. Τα περισσότερα κρούσματα βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Συνολικά έχουν εξεταστεί 4.320 δείγματα, ενώ δέκα ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο. Σε παγκόσμιο επίπεδο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεπέρασαν τις 175.000 και οι θάνατοι είναι 6.700.

Στην ενημέρωση παραβρέθηκε και ο νέος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος εξειδίκευσε τα μέτρα που γνωστοποιήθηκαν από την κυβέρνηση. Τόνισε δε ότι τα super market θα είναι ανοικτά και τις Κυριακές, ενώ θα έχουν και διευρυμένο ωράριο (από τις 7 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ