Η διαρκής και γόνιμη συνεργασία μεταξύ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Υπουργείου Οικονομικών αποτέλεσε το θέμα σημερινής συνάντησης μεταξύ του Προέδρου του ΕΒΕΘ κ. Γιάννη Μασούτη και του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Ο κ. Σταϊκούρας συνοδευόταν από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο και τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση.

Το ΕΒΕΘ ήταν ο πρώτος σταθμός του κ. Σταϊκούρα, ο οποίος σήμερα συναντά παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας.

Από πλευράς του ΕΒΕΘ παραβρέθηκε και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η συνεργασία ανάμεσα στο ΕΒΕΘ και στο Υπουργείο Οικονομικών απαιτείται να έχει μόνιμα χαρακτηριστικά, προκειμένου να μπορούν να προωθούνται τα αιτήματα και οι προτάσεις των επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Μασούτης μεταξύ άλλων τόνισε πως «απαιτείται επανεκκίνηση της οικονομίας για να επανέλθουμε σε φάση ανάπτυξης. Αυτό όμως δεν πρέπει να μείνει στα λόγια αλλά να γίνει πράξη. Η ανάπτυξη μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από τη δημιουργία ενός πιο ανταγωνιστικού περιβάλλοντος, που θα είναι φιλικό προς το επιχειρείν και θα προσελκύσει επενδύσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ