Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, μίλησε ο Σταύρος Σχίζας.

Αναλυτικά το blog του Σταύρου Σχίζα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Έχουμε πλήρη εικόνα του αντιπάλου, καθώς τους έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν, με τελευταίο το χθεσινό με την Αρμάνι για την Euroleague. Είχαμε και εμείς παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα, οπότε ο χρόνος προετοιμασίας μας ήταν περιορισμένος σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε πολύ καλή εικόνα και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε.

Όσον αφορά το ματς με την Μπεσίκτας για την πρεμιέρα του Basketball Champions League που πέρασε, είμαστε ακόμα πολύ πικραμένοι για την εξέλιξη του αγώνα.

Έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, ώστε να δείξουμε το πρόσωπο που θέλουμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που μας αξίζουν. Πήραμε ένα ακόμα καλό μάθημα και συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.

Για να ξεφύγουμε και λίγο από το μπάσκετ, θέλω να ενημερώσω όσους δεν το ξέρουν ότι σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να γίνω για πρώτη φορά πατέρας. Η σύζυγος μου μπήκε στον όγδοο μήνα και ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες! Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και για τους δυο μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ