Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε τηλεδιάσκεψη με το υπουργείο Περιβάλλοντος εντός της εβδομάδας με σκοπό να ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς για τις εξελίξεις του σχεδιασμού του νέου γηπέδου.Παρά την πανδημία του κορονοϊού, που φρέναρε τη δράση σε όλους τους τομείς, στον ΠΑΟΚ συνέχισαν το προηγούμενο διάστημα να «τρέχουν» το πρότζεκτ της νέας Τούμπας. Στα μέσα Ιουνίου υπολογίζεται ότι το Ειδικό Χωρικό της Νέας Τούμπας θα βγει σε δημόσια διαβούλευση.

Όλοι οι υπεύθυνοι του εν λόγω σχεδίου δούλευαν σε εντατικούς ρυθμούς ώστε το σχέδιο να δωθεί έτοιμο στους αρμόδιους φορείς της Ελληνικής Κυβέρνησης. Στο θέμα του νέου γηπέδου δεν υπήρχε πανδημία ούτε καραντίνα και όλα έγιναν γρήγορα και διεξοδικά.Για το ζήτημα αυτό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κάνει επαφές με τρία διαφορετικά υπουργεία: Μεταφορών (για τις υπογειοποιήσεις), Πολιτισμού (για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια προκύψουν με τυχόν ευρήματα) και κυρίως Περιβάλλοντος, όπου έχει πάει όλος ο φάκελος των 1000 σελίδων.

Με τους υπευθύνους του υπουργείου Περιβάλλοντος θα γίνει εντός της εβδομάδας τηλεδιάσκεψη, στην οποία είναι πιθανό να πάρει μέρος και ο υφυπουργός Δημήτρης Οικονόμου. Οι υπεύθυνοι που «τρέχουν» το θέμα, ο υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Γιάννης Δημογιάννης και ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας, θα κάνουν την αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου ώστε να αρχίσουν όσο το δυνατό γρηγορότερα γίνεται οι διαδικασίες για την υλοποίηση του project του δικεφάλου του Βορρά. Είναι κάτι που θέλει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ αλλά και η διοίκηση του.

Μετά το σβήσιμο των χρεών, την οικονομική ανάκαμψη του συλλόγου με τις αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων και το νέο προπονητικό κέντρο, το νέο γήπεδο είναι το τελευταίο αλλά και σημαντικότερο σχέδιο της ηγεσίας του συλλόγου ώστε ο ΠΑΟΚ να αλλάξει σε όλα τα επίπεδα.

Το επόμενο στάδιο είναι να τεθεί το σχέδιο της Νέας Τούμπας σε δημόσια διαβούλευση, η οποία θα είναι ανοιχτή όλο το καλοκαίρι, για να μπορεί κάθε πολίτης ή φορέας να καταθέσει τις παρατηρήσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ