Η 84η ΔΕΘ φέτος ανοίγει τις πύλες της από το Σάββατο 7 μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 και υπόσχεται να γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες μας, με πλήθος καινοτόμων και επιχειρηματικών ιδεών αλλά και καθημερινά events, συναυλίες με διάσημους καλλιτέχνες, δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, κάνοντας το χώρο του εκθεσιακού κέντρου πόλο έλξης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, μια καθημερινή γιορτή για την Θεσσαλονίκη.

Βασικά γνωρίσματα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης είναι η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία, με την συμμετοχή Ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων όπου η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και τεχνογνωσίας τόσο στους τομείς της τεχνολογίας αλλά και των παραδοσιακών τομέων επιχειρηματικότητας, είναι στην ημερήσια ατζέντα.

Η Τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Ινδία. Έχουν περάσει 10 χρόνια από την προηγούμενη φορά που είχε τιμηθεί ξανά η χώρα της Ινδίας από τη ΔΕΘ και στο μεταξύ έχουν εδραιωθεί άριστες πολιτισμικές και επενδυτικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

Φέτος η Νέα Ινδία αναλαμβάνει τη σκυτάλη και παρουσιάζει καινοτόμες τεχνολογίες όχι μόνο στις παραδοσιακού τύπου επιχειρήσεις υφαντουργίας της αλλά και μέσω εταιρειών της τεχνολογίας, της φαρμακοβιομηχανίας, ακόμα και της αεροδιαστημικής. Σημαντικό επίσης είναι το ειδικό τμήμα των start ups που διαθέτει και η διασύνδεσή τους με τις ελληνικές start ups που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου.

Προσδοκία της φετινής ΔΕΘ είναι να ξεπεράσει το νούμερο των επισκεπτών της περσινής διοργάνωσης που έζησε το δικό της ¨αμερικανικό όνειρο¨και έφτασε πάνω από 283.853 επισκέπτες.

Παράλληλα με το επιχειρηματικό και επιχειρησιακό εκθεσιακό κομμάτι της, τα τελευταία χρόνια η ΔΕΘ έχει επικρατήσει και ως θεσμός διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλους.

Συναυλίες ΔΕΘ
Συναυλίες

Δράσεις, εκδηλώσεις και μουσικές συναυλίες βρίσκονται καθημερινά στο πρόγραμμα εντός του εκθεσιακού χώρου, όπου διάσημοι καλλιτέχνες θα μας χαρίζουν βραδιές διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, κάθε βράδυ στις 21:30 κάτω από το τόξο της ΔΕΘ, μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ανεβαίνουν στη σκηνή, ικανοποιούν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις και δίνουν το παρών σε μια μεγάλη γιορτή στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας.

Το φετινό πρόγραμμα συναυλιών της ΔΕΘ περιλαμβάνει κορυφαίους τραγουδιστές όπως Πάολα,, Σάκη Ρουβά, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνο Αργυρό, το συγκρότημα «Μέλισσες». Νίκος Πορτοκάλογλου με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες με το εισιτήριο εισόδου της 84ης ΔΕΘ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ