Η βία μεταξύ ανηλίκων έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ταυτόχρονα έχουν εκτοξευθεί και τα βίντεο με τους ξυλοδαρμούς που ανεβάζουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές στο TikTok.

Ειδικότερα, νέο περιστατικό βίας καταγράφηκε μεταξύ ανηλίκων. Αυτή την φορά σημειώθηκε ένα άγριο επεισόδιο στον Ωρωπό. Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ένας 15χρονος για τον τραυματισμό από μαχαίρι ενός 15χρονου, το βράδυ του Σαββάτου (20/4) στην παραλία Μαρκοπούλου.

Οι δύο ανήλικοι τσακώθηκαν για ασήμαντη αφορμή, έξω από σχολικό συγκρότημα της περιοχής του Ωρωπού, και πάνω στην συμπλοκή ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στο μπράτσο τον άλλον. Το περιστατικό έτυχε να το δει ένας διερχόμενος αστυνομικός, που ήταν εκτός Υπηρεσίας, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο και ενημέρωσε τις Αρχές.

Ακολούθησαν αναζητήσεις μέχρι που εντοπίστηκε ο ανήλικος δράστης και συνελήφθη ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και παρέμεινε για νοσηλεία.

Βόλος: Ανήλικοι «άνοιξαν» κατάστημα με είδη περιπτέρου
Τρεις συλλήψεις -όλες δυστυχώς ανήλικων- καταγράφει σήμερα το αστυνομικό δελτίο στον Βόλο.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προχώρησε στην εξιχνίαση κλοπής που σημειώθηκε σε κατάστημα ημεδαπής με είδη περιπτέρου φτάνοντας στα ίχνη των θυτών που είναι ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας.

Οι ανήλικοι μετέβησαν προχθές (19/4) το βράδυ- ξημερώματα χθες στο κατάστημα, έθραυσαν τη κεντρική γυάλινη πόρτα του και εισήλθαν στο εσωτερικό απ’ όπου αφαίρεσαν 65 ευρώ και 100 πακέτα τσιγάρων.

Στην κατοχή των θυτών βρέθηκαν το σύνολο του χρηματικού ποσού που εκλάπη και τα 73 πακέτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ