Αισιόδοξος για την ελληνικό τουρισμό εμφανίστηκε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης κατά την συνέντευξη του στην εκπομπή “σχολιάζοντας την επικαιρότητα” με τον Στέργιο Καλόγηρο στη Βεργίνα τηλεόραση. Το συνολικό σχέδιο που υπάρχει στον τουρισμό, το οποίο η Ελλάδα υλοποιεί με σταθερότητα και χωρίς αποκλίσεις, είναι το μεγάλο ατού για τη χώρα φέτος, στο οποίο έρχεται να προστεθεί η έξωθεν καλή μαρτυρία που έχουμε ως παρακαταθήκη από πέρσι όπως ανέφερε ο υπουργός.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από το άνοιγμα του τουρισμού μέχρι σήμερα επιταχύνεται ο ρυθμός μείωσης κρουσμάτων. Τόνισε ωστόσο ότι πρέπει να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε μέτρα και να εμβολιαζόμαστε, προκειμένου και εμείς να αισθανόμαστε ασφαλείς.
Σε ότι αφορά την κατάσταση στα σύνορα, ο Υπουργός τουρισμού ο κ. Θεοχάρης, διαβεβαίωσε τους τουριστικούς παράγοντες πως με την βοήθεια της Περιφέρειας ανοίγουν τρεις νέες λωρίδες κυκλοφορίας στον Προμαχώνα που θα αποσυμφορήσουν αισθητά την κατάσταση.
Επίσης από 26 Ιουνίου θα ανοίξουν και άλλοι συνοριακοί σταθμοί στα βόρεια σύνορα μας, ίσως όλοι και μάλιστα θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, καθώς σήμερα κλείνουν από τις 11μμ έως τις 7πμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ